Hyrspel

Webbyrån Extrude Interactive

Vi är en webbyrå i Gävle med bred kompetens inom Webb och IT.
1996 genomförde vi vårt första uppdrag och i dag har vi kunder runt hela Sverige. Vi sitter fysiskt i Gävle men de flesta av våra kunder finns i Stockholm och i Gävleborg med omnejd.

Vi åtar oss IT-konsultuppdrag inom hemsidor och intranät, både skräddarsydda lösningar och sådana som är baserade på publiceringssystem som Drupal, Wordpress och EPiServer. Vi genomför även rena systemutvecklingsuppdrag där vi bygger lösningar från grunden.

Samtidigt arbetar vi med reklam- och marknadsföring på webben. Det kan handla om att producera mikrosajter och kampanjwebbar (dvs. mindre hemsidor med väl fokuserat innehåll) men också annonskampanjer på Google Adwords, Facebook mm. Sökmotoroptimering är också en något som vi erbjuder våra kunder.

Appar för IOS och Android är även det en av våra många kompetensområden, och vi har utvecklat en metod som gör det enkelt för kunderna att själva uppdatera sina appar utan att vi behöver släppa nya versioner på Appstore.

Webbspel

Vi arbetar både med skräddarsydda webbspel och modifieringar av spel vi tidigare gjort och anpassar oss efter kundens behov och den målgrupp som webbspelet är tänkt att locka. Våra styrkor är vår kreativitet, tekniska kompetens och förstås erfarenheten.

Hyrspel är ett sätt för våra kunder att dels prova på att använda webbspel som en del av marknadsföringen om de inte gjort det tidigare men också som ett kostnadseffektivt sätt att kunna erbjuda spel där de behöver användas under en kort tidsperiod.

Teknik

Vi använde tidigare Flash när vi utvecklade spel men i dag är det Unity som gäller.

När det gäller back-end dvs. tekniken som gör det möjligt att spara användardata för t.ex. highscorelistor mm. så använder vi den oftast den plattform som kunden har om vi inte själva sköter driften av spelen. Det kan vara PHP för Linux eller Microsoft .NET för Windows.

 

Drupal

Drupal är i dag det CMS som vi använder till de allra flesta projekt på webbyrån. Drupal är Open Source och kostnadsfritt samtidigt som det är ett väldigt kompetent publiceringssystem som uppfyller alla behov. Vi på webbyrån gillar det också för att det finns många moduler färdiga till Drupal vilket gör att utvecklingen går snabbt och det blir även kostnadseffektivt för kunden

Läs mer om vad vi kan erbjuda inom Drupal »

Wordpress

Wordpress är ett litet enklare publiceringssystem som vi också använder ofta på webbyrån. Det är perfekt för mindre företagshemsidor, kampanjer mm. Det finns även många plugins till Wordpress och det går att bygga ut hemsidorna med många funktioner.

Läs mer om vad vi kan erbjuda inom Wordpress »

EPiServer

EPiServerutveckling är också en stor del av webbyråns verksamhet. EPiServer är Sveriges marknadsledande publiceringssystem om används främst inom större företag, kommuner och landsting. EPiServer är en stabil plattform som är lätt att använda samtidigt som den innehåller alla verktyg och möjligheter som krävs för att underhålla både små och stora webbplatser och intranät.

Läs mer om vad vi kan erbjuda inom EPiServer »

Kontakta oss gärna

Du är välkommen att kontakta oss så diskuterar vi dina behov och tar fram ett förslag.

Tel: 026-64 42 90

Webbyrån Extrude